De plattegronden vormen de basis van het TabletForms Plans portaal. In het plattegronden scherm wordt een overzicht van alle plattegronden getoond met het gekoppelde formulier, de gekoppelde gebruikers en de opties erachter.

Elke plattegrond heeft een vast aantal kenmerken:

Organisatie Naam: De Organisatie waar de plattegrond onder valt.

Naam: Naam van de plattegrond

Formulier: Het gekoppelde formulier sjabloon welke wordt gebruikt bij het aanmaken van nieuwe locaties op de plattegrond.

Gebruikers: De gebruikers die aan de plattegrond zijn gekoppeld

Bewerken:

Openen: De plattegrond openen.

Wijzigen:  Opent het details scherm van de plattegrond waar men de achtergrond, gebruikers, statussen enz. kan instellen

Verwijderen: De plattegrond verwijderen (alleen toegestaan als er geen gebruikers/formulier meer aan gekoppeld zijn)

ExporterenGenereert een CSV bestand van alle gegevens van alle formulieren van de locaties die in de plattegrond voorkomen

Importeren: Middels de csv import worden direct locaties in de plattegrond toegevoegd voorzien van formulieren met variabele gegevens

Rapportage:  Rapportage van de plattegrond met alle locaties, deze kan verder aangevuld worden met project gegevens en handtekeningen

Rapportage PDF:  PDF bestand van de ingevulde rapportage