• Kies in het plattegronden scherm de knop + Nieuwe plattegrond

• Vul de naam van de plattegrond in, selecteer het juiste formulier en kies de knop Opslaan

• Als de plattegrond is aangemaakt kan er in het details scherm een pdf achtergrond aan worden toegevoegd.

Bij Formulier heeft u de keuze om een formulier aan de kaart toe te wijzen. Deze wordt gebruikt bij het aanmaken van een nieuwe locatie vanuit de plattegrond.

Export mode staat standaard aan en wordt gebruikt voor het automatisch genereren van de plattegrond export csv door het TFPlans systeem. Als deze uit staat wordt de plattegrond export door de opgegeven workflow aangemaakt.