Het is mogelijk om een gebruiker alleen inzage rechten te geven.

De gebruiker met "alleen inzage" wordt net zoals de gewone gebruiker aan plattegronden gekoppeld waar men in kan, maar heeft niet de mogelijkheid om "Maak / wijzig" te kiezen om zo in het formulier te komen of om de locatie te verplaatsen. Wel kan de gebruiker met "alleen inzage"  het PDF bestand inzien en de export van de plattegrond downloaden.